Afbud
Det er vigtigt ar du melder afbud til en aftalt tid hurtigst muligt og senest dagen før, da vi dermed kan tilbyde tiden til en anden – f.eks nogen med tandpine eller en knækket tand. Sene eller gentagen afbud vil blive betragtet som udeblivelse.

Udeblivelser
Vi ser os nødsaget til at sende en regning vil udeblivelser, hvilket er i overensstemmelse med den offentlige sygesikring. Baggrunden herfor er, at der er betydelige omkostninger ved at have en ’tom stol’. Hvis en aftale ikke overholdes eller hvis afbuddet gives mindre end 2 timer før den aftalte tid, faktureres mellem 277 kr og 799 kr.

Pr 15.august 2019 indfører vi nye betalingsregler:
Da vi desværre oplever at regninger bliver betalt for sent – eller slet ikke – er vi nødt til at bede om betaling efter hvert besøg.

Vi bruger alt for meget tid på at udsende rykkere/ ringe pr telefon/sende regninger til inkasso for at få de skyldige beløb ind. Derfor skal Regningen betales efter hvert besøg. Vi modtager både kontanter, Dankort, Visa, Mastercard og Mobile Pay.

Kun i de tilfælde at kommunen eller forsikringen skal betale for en behandling, kan der udskrives en skyldnererklæring som sikkerhed for beløbet. Denne destrueres selvfølgelig når gælden er indfriet.

Har du brug for at dele regningen eller afdrage henviser vi til Denti.dk, som hurtigt og nemt kan give jer en vurdering af lånemuligheder. Ved større eller længerevarende behandlinger, kan der indbetales et aconto beløb, så dine indbetalinger hele tiden svarer til den udførte behandling.

Akutte problemer
Er problemet tandpine, ømhed, tabte fyldninger eller andet, så ring omgående til klinikken, og vi vil bestræbe os på at finde en tid til dig samme dag. Der kan i visse tilfælde dog forekomme lidt ventetid.

Betaling/økonomi
Ved behandlingens afslutning udskrives regningen i henhold til overenskomsten med den offentlige sygesikring, der er baseret på kontant betaling. Betalingen kan foregå kontant eller med Dankort.
Ved større eller længerevarende behandlinger betales et a conto-beløb, så dine indbetalinger hele tiden svarer til den udførte behandling. Afdragsordringer kan oprettes mod 1/3 af regningsbeløbet i udbetaling og restbeløb over maksimalt seks måneder. Renter tilskrives.

Kontaktinfo

Du er altid velkommen til at skrive til os

Østergade 5 - 9800 Hjørring
Mail: tandlaege@nillehastrup.dk
Tlf.: 98 92 02 09