Afbud
Det er vigtigt ar du melder afbud til en aftalt tid hurtigst muligt og senest dagen før, da vi dermed kan tilbyde tiden til en anden – f.eks nogen med tandpine eller en knækket tand. Afbud 2 timer før aftalen eller gentagne afbud vil blive betragtet som udeblivelse.

Udeblivelser
Vi ser os nødsaget til at sende en regning vil udeblivelser jvf. Sundhedsministeriets Bekendtgørelse 581 §8. Baggrunden herfor er, at der er betydelige omkostninger ved at have en ’tom stol’.

Hvis en aftale ikke overholdes eller hvis afbuddet gives mindre end 2 timer før den aftalte tid, faktureres mellem 284 kr og 821 kr.

Udeblivelse fra aftale 284,41kr
Udeblivelse + tillæg 30-44 min 552,84kr
Udeblivelse + tillæg 45-60 min 821,27kr

Pr 15.august 2019 indfører vi nye betalingsregler:
Da vi desværre oplever at regninger bliver betalt for sent – eller slet ikke – er vi nødt til at bede om betaling efter hvert besøg.

Vi bruger alt for meget tid på at udsende rykkere/ ringe pr telefon/sende regninger til inkasso for at få de skyldige beløb ind. Derfor skal Regningen betales efter hvert besøg. Vi modtager både kontanter, Dankort, Visa, Mastercard og Mobile Pay.

Har du brug for at dele regningen eller afdrage henviser vi til Denti.dk, som hurtigt og nemt kan give jer en vurdering af lånemuligheder.

Ved større eller længerevarende behandlinger, kan du evt. indbetale et aconto beløb, så dine indbetalinger hele tiden svarer til den udførte behandling.

Akutte problemer
Er problemet tandpine, ømhed, tabte fyldninger eller andet, så ring omgående til klinikken, og vi vil bestræbe os på at finde en tid til dig samme dag. Der kan i visse tilfælde dog forekomme lidt ventetid.

Betaling/økonomi
Ved behandlingens afslutning udskrives regningen i henhold til overenskomsten med den offentlige sygesikring, der er baseret på kontant betaling. Betalingen kan foregå kontant eller med Dankort.
Ved større eller længerevarende behandlinger betales et a conto-beløb, så dine indbetalinger hele tiden svarer til den udførte behandling. Afdragsordringer kan oprettes mod 1/3 af regningsbeløbet i udbetaling og restbeløb over maksimalt seks måneder. Renter tilskrives.

Kontaktinfo

Du er altid velkommen til at skrive til os

Østergade 5 - 9800 Hjørring
Mail: tandlaege@nillehastrup.dk
Tlf.: 98 92 02 09